Prоfil poslodavca

Nаziv poslodavca

KARISMA HOTELS ADRIATIC MONTENEGRO
Velika Plaža
Ulcinj, Crna Gora

Теlеfоn: 067722193, 069360918
Vеb sајt: https://www.karismaadriatic.com/


Оpis:

Karisma Hotels & Resorts je renomirani lider u svijetu hotelijerstva, koji upravlja nizom vrhunskih turističkih objekata ovjenčanih nagradama, a koji se nalaze na nekim od najpoželjnijih svjetskih destinacija, među kojima su Meksiko, Jamajka, Dominikanska Republika, Kolumbija, Hrvatska i Crna Gora. Nadaleko poznata po svom kreativnom i inovativnom pristupu u svijetu hotelijerstva, kompanija Karisma posvećena je pružanju vrhunske usluge neovisnim vlasnicima hotela i menadžerima hotelskih objekata. Uz najrazličitiju ponudu iskustava za svoje goste, u rasponu od revolucionarnog iskustva Karisma Gourmet Inclusive®, a koje odlikuju jela koje je pripremio sâm šef kuhinje, osobni poslužitelji na plaži i inovativni proizvodi poput pristupa privatnim bazenima i apartmana okruženih bazenima, pa sve do objekata s tradicionalnom all-inclusive uslugom, à la carte hotela iz EP klasifikacije, ime Karisma jemči za kvalitet svakog od ovih osobnih iskustava.

 

U portfelju kompanije Karisma nalaze se El Dorado Spa Resorts & Hotels – samo za odrasle, Azul Beach Hotels i Generations Resorts – namjenjeni obiteljima, urbano elegantni Allure Hotels, Karisma Hotels Adriatic i Hidden Beach Au Naturel Resort. Hotelski objekti kompanije Karisma ponijeli su vrhunska odličja u ovoj djelatnosti, među kojima su nagrade AAA Four Diamond Award, „Top 100 Hotels in the World” i „Gold List” časopisa Conde Nast Traveller, „Top 10 Most Romantic Hotels” časopisa Forbes, „Hotel of the Year” kompanije TUI Travel PLC i „Award of Excellence” časopisa Wine Spectator.

 

Uz podršku izrazito brojnog tima stručnjaka za turistička putovanja, koji su usredsređeni na poslovanje hotela, poslovni razvoj i financijske usluge, kompanija Karisma odlučna je u tome da nastavi svoj rast i proširenje vlastitih sposobnosti oblikovanja izuzetnih iskustava odmora za svoje goste najrazličitijih profila.Pоslоvi: KARISMA HOTELS ADRIATIC MONTENEGRO

1 Posao / Poslova

Poređaj po
Brој pоslоvа pо strаni
Lоkаciја:Ulcinj
Оbјаvlјеnо:06-07-2019
Poslodavac: KARISMA HOTELS ADRIATIC MONTENEGRO
Potrebni radnici za magacin hotela Opis posla: -Prijem i izdavanje robe po odobrenim trebovanjima -Slaganje...